What
  • Bedrijfsuitjes
  • Congres
  • Feest
  • Hotels
  • Restaurant
  • Shopping
  • Trainings
  • Trouwen
  • Vergaderen
Where

Trouwzalen Lochem

Je Huwelijk vieren in Lochem

Het plannen van een bruiloft is een betoverende ervaring gevuld met vreugde, anticipatie en een sprankje opwinding. Een belangrijk onderdeel van deze planning is het vinden van de perfecte trouwzaal. Lochem, een charmant stadje in Gelderland, is de thuisbasis van enkele van de meest schilderachtige en sfeervolle trouwzalen in Nederland.

Waarom Lochem?

Lochem is een historisch stadje, gezegend met natuurlijke schoonheid en een schat aan historische gebouwen, waardoor het de perfecte achtergrond vormt voor uw grote dag. Het weelderige landschap, de serene waterwegen en de schilderachtige architectuur maken van Lochem een waardevolle keuze voor uw bruiloft.

Kasteel de Cloese: Een sprookjesachtige omgeving

Landgoed Ehzerwold: Rustieke Romantiek

Als uw droombruiloft plaatsvindt in een sprookjeskasteel, dan is Kasteel de Cloese de plek voor u. Dit historische kasteel, omgeven door weelderige bossen en een schilderachtig meer, biedt een betoverende setting voor uw huwelijksceremonie. Of u nu in de balzaal wilt dansen onder de kristallen kroonluchters of een zonsondergangceremonie wilt op het kasteelterras, Kasteel de Cloese kan uw droomdag werkelijkheid maken.

Als u liever in een rustieke omgeving trouwt, dan is Landgoed Ehzerwold de ideale locatie voor u. Dit prachtige landgoed straalt landelijke charme en elegantie uit, met zijn prachtige tuinen, de rustieke schuur en het statige herenhuis. Het team van Landgoed Ehzerwold kan u helpen bij het organiseren van een op maat gemaakte bruiloft die aan al uw wensen voldoet, of dat nu een intieme ceremonie in de tuin is of een groots feest in de schuur.

Het Stadshuus

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer stedelijke omgeving, is het Stadshuus in Lochem een uitstekende keuze. Dit historische gebouw in het hart van de stad is een karakteristieke locatie voor een stijlvolle stadsbruiloft. De charmante binnenplaats, de elegante zaal en de unieke architecturale kenmerken dragen bij aan de bijzondere sfeer.

De keuze is aan u

Het kiezen van de perfecte trouwzaal in Lochem hangt af van uw persoonlijke smaak, het thema van uw bruiloft en uw budget. Ongeacht uw keuze, zal de charmante omgeving van Lochem en de rijke keuze aan trouwzalen ervoor zorgen dat uw trouwdag een onvergetelijke ervaring wordt.

VGV

Veelgestelde Vragen over Trouwzalen in Lochem

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen over trouwzalen in Lochem. Van het kiezen van de perfecte locatie tot het begrijpen van de kosten, hier vindt u alles wat u moet weten.

Lochem is een charmant stadje, rijk aan natuurlijke schoonheid en historische architectuur. Het biedt een unieke mix van stedelijke en landelijke locaties voor uw bruiloft, waardoor het ideaal is voor zowel stads- als plattelandsbruiloften.

De prijs van een bruiloft op Kasteel de Cloese varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de datum, het aantal gasten, en de gekozen diensten. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met het kasteel voor een nauwkeurige offerte

a, het team van Landgoed Ehzerwold kan u helpen bij het organiseren van een op maat gemaakte bruiloft die aan al uw wensen voldoet. U kunt kiezen uit verschillende locaties op het landgoed, en ze bieden ook cateringdiensten aan.

Het Stadshuus is flexibel en kan accommodatie bieden voor zowel kleine intieme bruiloften als grotere feesten. Het gebouw heeft meerdere zalen en een mooie binnenplaats.

Neem rechtstreeks contact op met de locatie die u hebt gekozen. Ze kunnen u informatie geven over beschikbaarheid, prijzen en eventuele extra diensten die ze aanbieden.