What
  • Bedrijfsuitjes
  • Congres
  • Feest
  • Hotels
  • Restaurant
  • Shopping
  • Trainings
  • Trouwen
  • Vergaderen
Where

Trouwzalen Oss

Trouwzalen Oss: De Perfecte Plaats Voor Uw Speciale Dag

Welkom in de betoverende wereld van unieke trouwlocaties in Oss, waar elke huwelijksceremonie zich ontvouwt als een uniek en onvergetelijk sprookje. Bij het begrijpen van de monumentaliteit van uw trouwdag, doen we er alles aan om elk moment de perfectie te geven die het verdient. Onze locaties, doordrenkt met romantiek en charme, zijn zorgvuldig geselecteerd om uw speciale dag tot een sprookjesachtige werkelijkheid te maken. Verlies uzelf in de rijke geschiedenis van onze zalen, terwijl we elk detail met liefde en zorg orkestreren. In Oss streven we ernaar om van uw trouwdag een echo van eeuwige liefde te maken, die in de annalen van uw herinneringen zal blijven resoneren. Laat ons deel uitmaken van uw liefdesverhaal, en samen zullen we een dag creëren die net zo uniek en tijdloos is als uw liefde. Onthoud, in Oss begint elke liefdesreis met een betoverende ‘ja’.

Ons Aanbod aan Zalen

Kasteel Oss

De Oude Kerk

Het Landhuis

Kasteel Oss, gelegen in het hart van onze historische stad, biedt een adembenemende achtergrond voor uw huwelijksdag. Dit magnifieke kasteel, omgeven door weelderige tuinen en parken, biedt een romantische setting die iedereen zal betoveren.

De grote balzaal, bekend om zijn kristallen kroonluchters, marmeren vloeren en majestueuze ramen, kan tot 300 gasten huisvesten, ideaal voor een grootschalig feest. De kleinere zalen, met hun originele houtwerk en prachtige schilderijen, zijn perfect voor intiemere bijeenkomsten.

Voor diegenen die dromen van een traditionele kerkelijke bruiloft, biedt de Oude Kerk in Oss de ideale locatie. Dit historische monument, dat dateert uit de 14e eeuw, is een symbool van liefde en toewijding.

Het prachtige interieur, met zijn hoge gewelven, oude fresco’s en kleurrijk glas-in-lood, creëert een bijna hemelse sfeer. De kerk kan tot 200 gasten verwelkomen, en de bijbehorende tuin is de perfecte plek voor een receptie of foto’s.

Het Landhuis, met zijn klassieke inrichting en idyllische tuinen, is een charmante locatie voor degenen die een meer ingetogen bruiloft wensen. Dit statige herenhuis, omgeven door weelderige tuinen en een rustig meer, biedt een sfeer van rust en romantiek.

Het Landhuis beschikt over verschillende zalen, elk met hun eigen unieke charme. De veranda, met uitzicht op de tuin, is een prachtige plek voor een openluchtceremonie of receptie, terwijl de elegante eetzaal de perfecte omgeving biedt voor een verfijnd diner.

Ongeëvenaarde Service

Bij ons is service geen bijzaak, maar het hart van wat we doen. Ons toegewijde team staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat elke detail perfect is, van de decoratie van de zalen tot het onthaal van uw gasten.

Uitzonderlijke Catering

Of u nu kiest voor een traditioneel Nederlands feestmaal of exotische culinaire lekkernijen, onze getalenteerde chef-koks en hun teams zullen uw gasten verrassen met hun culinaire creaties. En als u speciale dieetwensen heeft, zullen wij ervoor zorgen dat deze met evenveel zorg en creativiteit worden vervuld.

Professionele Planning

Onze ervaren bruiloftsplanners zullen u begeleiden bij elke stap van de weg, van de eerste planning tot de laatste dans. Of u nu droomt van een intieme ceremonie of een grootse viering, wij zullen alles doen om uw droom te verwezenlijken.

Conclusie

Bij onze trouwzalen in Oss gaat het niet alleen om het simpelweg organiseren van bruiloften – we zijn hier om betoverende ervaringen te creëren. Wij geloven dat elk paar een uniek liefdesverhaal heeft dat verteld moet worden en we willen niets liever dan die verhalen tot leven brengen. Van de intieme details van de decoratie tot het vlekkeloze verloop van de ceremonie, we streven ernaar om elke bruiloft die we organiseren een waarlijk unieke en persoonlijke ervaring te maken. We nodigen u uit om vandaag nog contact met ons op te nemen. Ontdek hoe we kunnen samenwerken om uw droomdag te realiseren – een dag die zowel uw liefde als uw unieke verhaal viert.

VGV

Veelgestelde Vragen over Trouwzalen in Oss

Ontdek de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze trouwzalen in Oss, van het boeken van uw datum tot de catering op uw grote dag.

U kunt een zaal reserveren door contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of door ons contactformulier in te vullen op de website. We raden aan om ruim van tevoren te boeken om teleurstelling te voorkomen.

Het Kasteel Oss kan tot 300 gasten huisvesten, de Oude Kerk kan tot 200 gasten verwelkomen en de verschillende zalen in het Landhuis zijn geschikt voor kleinere gezelschappen.

Ja, wij bieden een uitgebreide catering service aan. Onze getalenteerde chef-koks hebben een verscheidenheid aan menu-opties gecreëerd, variërend van traditionele Nederlandse gerechten tot exotische lekkernijen.

Ja, we hebben een team van ervaren bruiloftsplanners die u kunnen begeleiden bij elk aspect van de planning, van het kiezen van de zaal tot het coördineren van de catering en decoraties.

Ja, we willen dat uw bruiloft zo persoonlijk mogelijk is. U bent welkom om uw eigen decoraties mee te nemen, maar laat het ons van tevoren weten zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles vlot verloopt op de dag zelf.